Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwierzak.

MyManiek555

Jakie zwierze lepsze?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie zwierze lepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie mam Psa i Królika.

Powiem tak jakbym miał wybór miec 2 psa czy kota osobiscie bym wzioł kota miałem kiedyś i pobawisz sie z nim i fajnie wygląda możesz go udomowić itp.Jak kupisz duzego psa to jak ci nasra na chacie to sie nie pozbierasz : >

Jeśli kupujesz jakiegos małego pieska biez pieska jesli duzego chcesz to nie biez lepiej kota.

Ja to bym chciał Geparda

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Bierz Kota ;)

Z kotem się pobawisz, prześpisz <bez skojarzeń> .. poczujesz ciepło :]

a z psem to co ? tylko karmić - wychodzić na spacery.. szczeka, śmierdzi i nic nie robi -.-

ale to moje zdanie...

Mama chce mi kupic kota lub psa lecz niewiem co wybrac.

poproś by wzieła kota<lub w najgorszym wypadku psa> ze schroniska... Tam są naprawde kochające zwierzęta...

Opublikowano

Bierz Kota ;)

Z kotem się pobawisz, prześpisz <bez skojarzeń> .. poczujesz ciepło :]

a z psem to co ? tylko karmić - wychodzić na spacery.. szczeka, śmierdzi i nic nie robi -.-

ale to moje zdanie...

poproś by wzieła kota<lub w najgorszym wypadku psa> ze schroniska... Tam są naprawde kochające zwierzęta...

Pies <3 z psem też sie pobawisz, mam ratlerka, śpi ze mną w łóżku i daje takie ciepło że czasami aż się spocę xD

PAMIĘTAJ kot przyzwyczaja się do miejsca, nie do właściciela.

Ale zamiast kupować zwierzaka, przygarnij jakiegoś ze schroniska. im nie zostało zapewne dużo... ale będą kochać Cię do końca swego życia.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Weteran
Opublikowano

Zalezy tez czy rasowy czy kundel.

Bo jakbym ja mial do wyboru kota dachowca a psa kundla to wybralbym kota , bo kundle sa blee..x d

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Zalezy tez czy rasowy czy kundel.

Bo jakbym ja mial do wyboru kota dachowca a psa kundla to wybralbym kota , bo kundle sa blee..x d

Każdy kot wygląda tak samo.

Niektóre kundle są ładniejsze od niektórych rasowych i na odwrót. To co napisałeś nie ma sensu.

Poza tym po co płacić za coś 500zł, jak zdechnie za kilka lat? Kundla mogę dostać za darmo, i przeżyje dłużej, poza tym są wytrzymalsze.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Pies <3 z psem też sie pobawisz, mam ratlerka, śpi ze mną w łóżku i daje takie ciepło że czasami aż się spocę xD

PAMIĘTAJ kot przyzwyczaja się do miejsca, nie do właściciela.

Ale zamiast kupować zwierzaka, przygarnij jakiegoś ze schroniska. im nie zostało zapewne dużo... ale będą kochać Cię do końca swego życia.

Z tym sie nie zgodze !! ja mam kota ( juz 5 rok) jest o wiele mądrzejszy od typowego kundla. Moj kot reaguje na imie, gdy krzykne pod blokiem leci jak rakieta jakby mial sie zabic.

Spisz z psem huahau.... ile razy nasral ci do łóżka? Odpowiem ci okolo 6 x lata ile juz go masz.

Kot przyzwyczaja sie do miejsca nie do wlasciciela - FAIL!!!!

Powiedz kto ci takich bajek naopowiadal. Przesądy i jeszcze raz przesądy !

Zebys wiedzial co moj kot odpierdalal jak pojechalem od ciotki gdy musialem go zostawic na 2 tygodnie, bo mialem remont .. Obudzilem sie z nim rano . A od niej do mnie jest z 6 km.

Moze bedziesz gadal ze do miejsca . ALE JA MOWIE ZE NIE!

@top kota bierz jak dobrze bedziesz go uczyc bedzie 1000x lepszy od pieska ;]

Nie kupuj kota rasowego tylko poszukaj u kogos kociaka domowego długowłosego. Są łatwe w pielęgnacji etc

a i pies wyniesie cie dużo drożej. :)

jeszcze 1 .. Koty sa owiele czystsze, od typowego zadbanego mrucza nic nie czuc. pies ma charakterystyczny zapach. :)

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

Weź psa. Ale nie kupuj, jest tyle zwierząt w schroniskach, że ja sam bym chciał je wziąść wszystkie aby dłużej nie siedziały w schronisku, ale niestety nie mam takich warunków i takiego budżetu. Więc mam psa, ze schroniska. I jestem z tego dumny, że po pierwsze znalazłem nowego przyjaciela(A właściwie przyjaciółkę) po drugie zabrałem ją ze schroniska a po 3 wsparłem pozostałe psiaki będące w schronisku płacąc za moją psinkę. Koszt psa w schronisku to 1 zł. + szczepienie za które się płaci więcej u większego psa, mniej u mniejszego, max 50 zł.

.

Opublikowano

Wkurzacie mnie -.-

Co my mamy do tego jakiego zwierzaka masz wybrać? Zdecyduj sam, a nie tracisz moje cenne sekundy życia ;x

Żeby nie było, że offtop to napiszę, że ma kupić psa.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Z tym sie nie zgodze !! ja mam kota ( juz 5 rok) jest o wiele mądrzejszy od typowego kundla. Moj kot reaguje na imie, gdy krzykne pod blokiem leci jak rakieta jakby mial sie zabic.

Spisz z psem huahau.... ile razy nasral ci do łóżka? Odpowiem ci okolo 6 x lata ile juz go masz.

Kot przyzwyczaja sie do miejsca nie do wlasciciela - FAIL!!!!

Powiedz kto ci takich bajek naopowiadal. Przesądy i jeszcze raz przesądy !

Zebys wiedzial co moj kot odpierdalal jak pojechalem od ciotki gdy musialem go zostawic na 2 tygodnie, bo mialem remont .. Obudzilem sie z nim rano . A od niej do mnie jest z 6 km.

Moze bedziesz gadal ze do miejsca . ALE JA MOWIE ZE NIE!

@top kota bierz jak dobrze bedziesz go uczyc bedzie 1000x lepszy od pieska ;]

Nie kupuj kota rasowego tylko poszukaj u kogos kociaka domowego długowłosego. Są łatwe w pielęgnacji etc

a i pies wyniesie cie dużo drożej. :)

jeszcze 1 .. Koty sa owiele czystsze, od typowego zadbanego mrucza nic nie czuc. pies ma charakterystyczny zapach. :)

'Spisz z psem huahau.... ile razy nasral ci do łóżka?'

Miałeś kiedyś psa...?Mi jakoś nigdy nie nasrał do łóżka, w domu nawalił jak był szczeniaczkiem.

Pies trzyma ile tylko mu się uda, kot spierdoli za szafe i najebie.

'Kot przyzwyczaja sie do miejsca nie do wlasciciela - FAIL!!!!'

Moja babcia miała kota 8 lat, przeprowadziła się, zabrała go ze sobą - wrócił, dlaczego ? Zabierała go 3x.

'Z tym sie nie zgodze !! ja mam kota ( juz 5 rok) jest o wiele mądrzejszy od typowego kundla. Moj kot reaguje na imie, gdy krzykne pod blokiem leci jak rakieta jakby mial sie zabic.'

Mój pies to mieszanka labladora z kundelkiem, co prawda bardziej przypomina SWOJEGO ojca, wygląda jak lablator, tylko jest niższy(ok. 20cm niższy niż normalny lablador)

Jest to mieszaniec, więc typowy kundel.

Reaguje na imie, siada, leży, pilnuje, aportuje, gdy daje mu wodę, to nie napije się dopóki nie powiem mu 'proszę' i nie wskaże ręką na miskę.

W dodatku wypija browara i trzyma się na nogach.

@TOP:

Bierz psa !

Pies może być Twoim przyjacielem, łatwo go czegoś nauczyć, może Cię obronić.

Niby kot też, ale jednak to nie to samo, kot znika na całe dnie, nie raz tydzień go w domu nie ma, a pies dostaje szału chuja jak idziesz do szkoły na 8h.

EDIT:

Dodałem jeden wyraz, bo pan niżej nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Gdzie widzisz tekst '"mój stary wygląda jak lablador jednak jest niższy" albo ''NA OJCA MOWIC KUNDEL?'

Gdzie wyzywam ojca od kundla ? Ojciec mojego psa (kundla) jest labladorem z rodowodem, żadnego ojca nie nazwałem kundlem :(

Niestety Ci nie wyszło, nie pobawisz się w owneda, bo jesteś na to za głupi, sry :(

Naucz się czytać ze zrozumieniem następnie znajdź sobie miszcza, który Cię czegoś nauczy.

Pozdrawiam ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano
Mój pies to mieszanka labladora z kundelkiem, co prawda bardziej przypomina ojca, wygląda jak lablator, tylko jest niższy.

Jest to mieszaniec, więc typowy kundel.

haha to mnie rozjebalo ; "mój stary wygląda jak lablador jednak jest niższy (50 cm?)

NA OJCA MOWIC KUNDEL? TAKICH POWINNO SIE NA PALCOWKE SKAZAC...

Reaguje na imie, siada, leży, pilnuje, aportuje, gdy daje mu wodę, to nie napije się dopóki nie powiem mu 'proszę' i nie wskaże ręką na miskę

już se wyobrazam do starego mowisz APORT i ten napierdala 2000 m za patykiem.

Dla takich trza nie palcowke tylko dlon

W dodatku wypija browara i trzyma się na nogach.

Moj tez ;)

Mi jakoś nigdy nie nasrał do łóżka, w domu nawalił jak był szczeniaczkiem.

Takiim trzeba głowę....

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...